Perangkap 2 Hati

Perangkap Hati Cinta tidak semestinya mudah untuk bersatu Ungkapan itu menggambarkan perjalanan kisah Nuh Qays dan Qisya Zulaikha yang saling memendam perasaan semenjak dari zaman universiti lagi Biarpun ada rasa in

  • Title: Perangkap 2 Hati
  • Author: Farisya Natasha
  • ISBN: 9789671188224
  • Page: 366
  • Format: Paperback
  • Cinta tidak semestinya mudah untuk bersatu Ungkapan itu menggambarkan perjalanan kisah Nuh Qays dan Qisya Zulaikha yang saling memendam perasaan semenjak dari zaman universiti lagi Biarpun ada rasa indah di hati, namun segalanya terpaksa dipendamkan gara gara kebencian adik Nuh Qays terhadap Qisya Zulaikha Kemunculan Izdiyad yang menghimpit diri, ditambah dengan tohmahaCinta tidak semestinya mudah untuk bersatu Ungkapan itu menggambarkan perjalanan kisah Nuh Qays dan Qisya Zulaikha yang saling memendam perasaan semenjak dari zaman universiti lagi Biarpun ada rasa indah di hati, namun segalanya terpaksa dipendamkan gara gara kebencian adik Nuh Qays terhadap Qisya Zulaikha Kemunculan Izdiyad yang menghimpit diri, ditambah dengan tohmahan tohmahan busuk dari mulut sepupunya sendiri, Qisya Zulaikha kian sesak mengatur hidup Tiga tahun menjalani kehidupan masing masing, sekali lagi jodoh menemukan mereka berdua Mengikut aturan takdir yang telah ditentukan, Nuh Qays akhirnya bekerja di bawah satu bumbung yang sama dengan gadis idamannya itu Biar banyak halangan yang mendatang, dia tekad untuk berjuang Dan kali ini dia berikrar untuk melindungi Qisya Zulaikha dari gangguan Izdiyad mahupun adiknya sendiri, Qairina.Di kehidupan mana manusia mampu lari dari menghadapi ujian Tuhan Dan apa yang berlaku kali ini benar benar memberi tamparan hebat kepada Qisya Zulaikha Tolong Ikha mak su Ikha kena nikah malam ni juga Tolong datang ke sini Ikha perlukan kekuatan Qisya Zulaikha.Dan di atas rasa tanggungjawab terhadap salah faham itu, Nuh Qays menghulur tangan untuk memperisterikan Qisya Zulaikha Terima kasih sebab sudi jadi isteri saya Saya harap tak ada perkataan menyesal dalam diri awak tentang pernikahan kita Nuh QaysMampukah sebuah perkahwinan atas rasa tanggungjawab melenyapkan segala duka dalam catatan hidup Qisya Zulaikha Dan cinta yang dipupuk selepas pernikahan, mampukah ia kekal bahagia selamanya

    • [PDF] ò Free Download ☆ Perangkap 2 Hati : by Farisya Natasha Ã
      366 Farisya Natasha
    • thumbnail Title: [PDF] ò Free Download ☆ Perangkap 2 Hati : by Farisya Natasha Ã
      Posted by:Farisya Natasha
      Published :2019-07-17T01:50:15+00:00

    About " Farisya Natasha "

  • Farisya Natasha

    Writer of Hanya Itu Pintaku P2U Demi Cinta BesQ Shhh I Love You P2U Adaptasi Drama Slot Akasia April 2017 Dia Pelengkap Hidupku IKP Spanish Guitar Yang Menyentuh Hati IKP Perangkap Dua Hati LNP

  • 751 Comments

  • 3.8*In between this novel, Layang2 Bertali Kaca by NB plus another novel which Ive completed earlier on. Penumpuan lari habis. Bila part stagnant je, tukar novel.y to continue later on. Inilah sebabnya mood terbang sikit kebelakangan ini. Novel tak kena dgn jiwa. Ironinya, hari2 tetap baca novel. Reading is my obsession no longer passion.5* untuk Nuh Qays. Seorang yg bersungguh2 and he walks the talk. Terperangkap dalam perkhawinan (khalwat) adalah rahmat baginya kerana akhirnya Qisha dalam geng [...]


  • Mendatar je ceritanya walaupun terdapat konflik. Mungkin gaya garapan penulis. Bila muncul konflik, tiada rasa teruja atau cemas.Masa Nuh dan Qisya berbual tentang syarikat ayah Nuh, rasa janggal. Beria pula Qisya pujuk suaminya ambil alih bisnes keluarga.Saya skip semua part di Singapore. Kat sini lebih banyak tell dari show. Selain Diyad, ada seorang lagi yang suka pada Qisya. Itu pun saya rasa tak perlu. Saya akui orang yang baik dan cantik ni ramai peminat tapi kalau tak ada pun saya tetap t [...]


  • BEST!!Kisah Nuh Qays dan Qisya Zulaikha yang ditangkap basah disebabkan oleh perangkap adik kembar Nuh, Qairina dan juga sepupu Ikha, Afiah. Mulanya perangkap ni adalah untuk memerangkap Afiah dgn Nuh tapi boleh pula pada masa tu Afiah lambat sampai ke rumah Nuh n then kebetulan Ikha terpaksa kena hantar fail penting dekat Nuh.Sebenarnya kes ni x payah nikah pun x pe sbb boleh byr denda je then mmg diorg x bersalahtapi Nuh Qays yang memang suka kan Zulaikha, merasakan ini lah peluang dia memilik [...]


  • Announcement before review: N nak jual buku ni for RM10. Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM :) I like the plot. Tapi executionnya agak membosankan and takda yang istimewa tentangnya. Dari segi emosi, N rasa it fell flat.P2H mengisahkan seorang lelaki dan seorang wanita yang saling meminati sejak dari universiti tapi tak pernah meluahkan perasaan. Mereka bertemu semula di alam pekerjaan when Qays masuk bekerja di syarikat yang sama dengan Qisya. All this years, Qisya sangka Qays bencikan di [...]


  • Betul ker Ini buku pertama Farisya Natasha? Rasa nak cari lagi kalau ada buku2 terdahulu, suka dangat tulisan FN. Kisah Nuh Qays (nama yg terpahat dlm ingat, pasal lain dari yg lain) & Qisya Zulaikha, permulaan jln cerita ,ereka yg jatuh cinta dari zaman uni lagi ( tapi dlm diam, malu2 ler tu, tak berani nak luahkan perasan, intai- mengintai jer ), kebetulan bertahun selepas tu, bertemu kembali kerana mereka berkerja d tempat yg sama ( NH, yg stalk QZ sampai tahu d mana QZ bekerja ), tapi ma [...]


  • Beautifully written Awal-awal confuse jua pasal the names Beri geram hati ada jua awal2 dgn kelibat Rina & Afiah yang kan menghancurkan relationship Nuh & Ikha Izdiyad ani sama jua! Rangka banar udah ada rina kan mau si Ikha cia jua But story line is indeed interesting. what disappoints me sikit is after si Ikha kan kana rogol atu masuk kes polis and obviously salah si afiah. Batah banar cerita si afiah nada Udah si Ikha gugur dari tangga barutah timbul balik character si afiah atu Mcm h [...]


  • sy tak suka novel ni dialog dan jalan cerita same je, kahwin paksa pasal kena tangkap basah kalau macam tu, penulis kena jadi kreatif dalam mengolah cerita dan dialog yang menarik supaya pembaca tertarik untuk bace novel ni bila sy bace novel ni, macam copy dan paste novel-novel lain yang sy pernah bace sory ye penulis


  • Karya pertama ( kan? ) novelis ini tidak mengecewakan Ida. Wpun ada ayat yg agak peliks ( for me lah sbb perlu dibaca a few time untuk faham ), but overall,it was an enjoyable read.Grab your copy,read it and share it.What I like doesn't mean you have to like it tood vice versa.





  • Kecewa skitharap kn lebihuwaaaa tp tak sampaiByk sgt ngarut1.5* mula sgt bestlepas tudihhh . .tak lehnak telan bc langkah2 tp sy ttp follow cik penulis


  • Post Your Comment Here

    Your email address will not be published. Required fields are marked *